Provinsmor tjekker ind ...

Provinsmor tjekker ind …

Kan man skrive sig ud af depression-light eller bare ud af sortseer tilstanden??

Ja, ærlig snak, lige ud af posen! Jeg er en helt almindelig og ordinær mor til 2, et sted i provinsen, hvor priserne på institutionspladser er til at overkomme med en helt almindelig indkomst, i modsætning til det stakkels @denperfektemor må slippe i Gentofte kommune!! Og nu jeg nævner @denperfektemor, så skal hun også have en kæmpe hyldest, for mod, inspiration, våde øjenkroge og gode grin! Stærkt inspireret af hendes facon og ærlighed, er jeg begyndt at tro på at løsningen for mig og min negative sortseer tilstand, er at skrive mig ud af det! Dele ud af tankerne, for det virker som om at når der kommer konkrete ord på som jeg selv kan se, så blir det hele lidt mere spiseligt og måske i virkeligheden helt almindeligt, og jeg tror på bedring!

Til alle jer andre dejlige mennesker derude (måske mest kvinder/mødre), glæder mig til at dele tanker og kommentar med jer!

Dette blir min debut i det store blogger univers og jeg glæder mig til at læsse mere af ud i intetheden 😂

Provinsmor tjekker ud … På genlæs!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Provinsmor tjekker ind ...